ua en ru

СБУ планує змінити начальника управління в Одеській області, - джерело

СБУ планує змінити начальника управління в Одеській області, - джерело Фото: СБУ

Ротація викликана новими завданнями, які Київ має намір поставити перед обласним управлінням

Керівництво Служби безпеки України (СБУ) планує змінити начальника управління в Одеській області Сергія Батракова. Про це повідомляє одеське видання "Траса Е-95" з посиланням на джерело в спецслужбі.

Згідно з інформацією джерела, майбутня відставка Батракова не пов'язана з відставкою екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

"Голова обласного управління СБУ не входив в команду екс-глави облдержадміністрації і навіть навпаки, періодично піддавався критиці з його боку. Зокрема, Саакашвілі звинувачував голову обласного управління СБУ в "кришуванні контрабанди". Ротація викликана новими завданнями, які Київ має намір поставити перед обласним управлінням", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що на даний момент кандидатура нового начальника облуправління СБУ не затверджена, а відповідне рішення Київ прийматиме ближче до грудня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вісім голів районних державних адміністрацій Одеської області заявили про готовність піти у відставку після призначення нового губернатора.