ua en ru

СБУ перехопила переговори лідерів ДНР, що доводять причетність РФ до ескалації конфлікту на Донбасі

Служба безпеки України (СБУ) перехопила телефонні переговори лідерів самопроголошеної "Донецької народної республіки", які вкотре доводять пряму причетність російської сторони до инспирированию та ескалації збройного конфлікту на території Донецької і Луганської областей.

Служба безпеки України (СБУ) перехопила телефонні переговори лідерів самопроголошеної "Донецької народної республіки", які вкотре доводять пряму причетність російської сторони до инспирированию та ескалації збройного конфлікту на території Донецької і Луганської областей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Зокрема, матеріали доводять, що в реалізації російського сценарію дестабілізації ситуації в Україні безпосередньо причетний заступник секретаря генеральної ради правлячої російської політичної партії "Єдина Росія" Олексій Чеснаков", - йдеться в повідомленні.

Також оприлюднені розмови щодо методів дій терористів в Донецьку. На думку СБУ, записи свідчать про готовність бойовиків практично зруйнувати інфраструктуру міста заради досягнення своєї мети.