ua en ru

СБУ оприлюднила переговори керівника ПВК "Вагнера" про ліквідацію ватажків бойовиків

СБУ оприлюднила переговори керівника ПВК "Вагнера" про ліквідацію ватажків бойовиків Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

У мережі з'явилися переговори "Вагнера" і Корнета про зачистку бойовиків ЛНР

Служба безпеки України опублікувала записи переговорів керівника російської приватної військової компанії "Вагнера" Дмитра Уткіна про ліквідацію ватажків бойовиків на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру Служби безпеки України в Facebook.

За даними СБУ, Уткін має безпосереднє відношення до зачистки ватажків бойовиків самопроголошеної ЛНР, у тому числі в координації з "міністром внутрішніх справ" Ігорем Корнетом.

"На аудіозаписах розмов "Вагнера" з Корнетом можна почути обговорення деталей ліквідації та роззброєння бандформувань неугодних ватажків терористів "Бетмена", "Одеси", "Узгір'я", "Фоми", різноманітних козацьких угруповань", - повідомили в СБУ.

Вибачаємося, але для більшого охоплення цільової аудиторії, цей пост ми написали російською і в ньому буде багато лапок...

Опубліковано Служба безпеки України 25 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ ще не зверталася в Інтерпол з проханням про розшук бойовиків ПВК "Вагнера".

"На сьогодні ключовим для нас є документування злочинів і збирання доказової бази, достатньої для того, щоб почати з керівника так званого "Вагнера" Дмитра Уткіна, і до кожного окремого бойовика цієї структури", - повідомили в СБУ.