ua en ru

СБУ оголосила про підозру прокурору, затриманому на хабарі

СБУ оголосила про підозру прокурору, затриманому на хабарі Фото: СБУ (ssu.gov.ua)

Як "посередника" для отримання грошей прокурор залучив свою знайому

У Волинській області слідчими Служби безпеки України оголошено про підозру затриманому на хабарі прокурору відділу прокуратури області. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Слідчі спецслужби встановили, що посадовець вимагав дві тисячі доларів неправомірної вигоди від дружини одного із засуджених за вирішення питання про дострокове звільнення її чоловіка. Як "посередника" для отримання грошей прокурор залучив свою знайому", - йдеться у повідомленні.

На Волині слідчими #СБУ оголошено про підозру затриманому на хабарі прокурору У рамках кримінального провадження, що ро...

Опубліковано Служба безпеки України 29 січня 2018 р.

Зазначається, що правоохоронці затримали зловмисників у Луцьку після одержання всієї суми хабара. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі працівника митного посту "Харків-Аеропорт". "Оперативники спецслужби встановили, що посадовці митного посту організували механізм вимагання грошей з пасажирів за приховування від відповідних служб іноземних держав фактів вивезення з України підакцизних товарів.