ua en ru

СБУ виявила три схованки зі зброєю і боєприпасами у зоні АТО

СБУ виявила три схованки зі зброєю і боєприпасами у зоні АТО Фото: схованку в зоні АТО (facebook.com/SecurSerUkraine)

Поблизу лінії розмежування в селі Комишне було виявлено схованку з 16 гранатометами і 22 пострілами до них

Три схованки з військовими засобами ураження були виявлені співробітниками військової контррозвідки Служби безпеки України в зоні проведення антитерористичної операції в Станично-Луганському районі. Про це інформує СБУ в Facebook.

"Зі схованки, яка була облаштована у занедбаному будинку села Марково, правоохоронці вилучили п'ятдесят чотири 32-міліметрові артилерійські постріли, 103 постріли до гранатометів, 34 82-міліметрові міни, три гранати Ф-1, 80 детонаторів до мін та майже п'ять тисяч патронів різного калібру", - інформує прес-центр СБУ.

Повідомляється також, що поблизу лінії розмежування в селі Комишне було виявлено схованку з 16 гранатометами і 22 пострілами до них, чотири протитанкові гранати, п'ять протипіхотних мін, 44 ручні гранати, 45 пострілів до підствольного гранатомету, два кілограми пластиду і більше 4 тис патронів різного калібру, в тому числі снайперські і бронебійні. Також там була ручна граната РГО і чотири міни МОН-50 російського виробництва.

"В селі Болотенне правоохоронці вилучили зі схованки 41 30-міліметровий снаряд, 120-міліметрову мінометну міну, шість гранатометів, три гранати, протипіхотну міну і 400 грамів тротилу з електродетонатором", - йдеться в заяві.

Невідкладні слідчо-оперативні дії тривають.

#СБУ виявила три схованки зі зброєю та боєприпасами у районі проведення АТО Співробітники військової контррозвідки...

Опубліковано Служба безпеки України 4 квітня 2018 р.

Нагадаємо, ОБСЄ повідомила про зменшення кількості порушень в Донецькій області.