ua en ru

СБУ виявила схованки зі зброєю в Херсонській і Тернопільській областях

СБУ виявила схованки зі зброєю в Херсонській і Тернопільській областях Фото: СБУ

Мешканець Херсонської області отримував боєприпаси із зони АТО

Співробітники Служби Безпеки України (СБУ) виявили та вилучили зброю та боєприпаси в Херсонській та Тернопільській областях. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

"Правоохоронці встановили, що житель одного з сіл Каховського району Херсонської області через знайомих отримував вогнепальну зброю, патрони та боєприпаси з району проведення антитерористичної операції", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в ході обшуку в приватному будинку підозрюваного оперативники спецслужби вилучили автомат АК-74 і магазин з патронами, більше 550 патронів різного калібру та 2 гранати РГД-5. Крім того, виявилося, що він зберігав також майже 4 кг речовини, яка за попередніми висновками є наркотичним.

У свою чергу, у Тернопільській області на околиці села Ігровиця співробітники СБУ виявили схованку з боєприпасами, облаштований під авторемонтної естакадою. Правоохоронці вилучили зі схованки пістолет-кулемет Судаєва і 3 осколкові гранати РГД-5.

За обома фактами порушено кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Зброю та боєприпаси вилучила #СБУ на Херсонщині та Тернопільщині Зброю та боєприпаси виявили співробітники Служби безпе...

Опубліковано Служба безпеки України 5 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ виявила в Маріуполі Донецької області схованку з трьома кілограмами пластиду, яких утримували у двох каністрах.