ua en ru

СБУ виявила у столиці колишнього "міністра" окупованого Криму

СБУ виявила у столиці колишнього "міністра" окупованого Криму Фото: нашивка СБУ (flickr.com/securityserviceofukraine)

Наразі тривають слідчі дії

Служба безпеки України (СБУ) виявила у столиці колишнього "міністра охорони здоров’я" окупованого Російською Федерацією Криму. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування у Києві колишнього так званого "міністра охорони здоров’я Криму" Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові", - йдеться у повідомленні.

У тимчасовому помешканні чоловіка проведено санкціонований обшук. Правоохоронці вилучили паспорт громадянина РФ, "службове посвідчення" за підписом Аксьонова та інші документи, що підтверджують співробітництво Михальчевського з окупаційною владою.

Нагадаємо, у грудні прокуратура направила до суду обвинувальний акт проти депутата Севастопольської міської ради за вчинення державної зради.

В ході розслідування кримінального провадження отримано беззаперечні докази того, що в березні 2014 року депутат Севастопольської міської ради надав допомогу і сприяння окупації Криму.