ua en ru

СБУ виявила партію наркотику з Європи на півмільйона доларів США

СБУ виявила партію наркотику з Європи на півмільйона доларів США Фото: прес-центр СБУ

На кордоні вилучили 33 кг забороненої речовини

Під час митного контролю пасажирського автобуса на українсько-угорському кордоні оперативники Служби безпеки України виявили велику партію наркотиків. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Правоохоронці затримали мешканця Чернівецької області. Серед його особистих речей вони виявили і вилучили три коробки, в яких зловмисник приховав під виглядом дитячих засобів гігієни майже 33 кілограми гашишу.

"Вартість вилученої партії наркотиків на "чорному ринку" становить понад 500 тисяч доларів США", - йдеться у повідомленні.

СБУ виявила партію наркотику з Європи на півмільйона доларів СШАСБУ виявила партію наркотику з Європи на півмільйона доларів СШАСБУ виявила партію наркотику з Європи на півмільйона доларів СШАСБУ виявила партію наркотику з Європи на півмільйона доларів СШАСБУ виявила партію наркотику з Європи на півмільйона доларів США

Фото: прес-центр СБУ

Контрабанду планували перевезти транзитом через Україну до сусідньої держави.

Зловмиснику оголошено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 24 листопада у Львові поліція вилучила у місцевого жителя наркотики вартістю 120 тисяч гривень за цінами "чорного" ринку.

Правоохоронці виявили та вилучили сім пакетів із психотропною речовиною "амфетамін" вагою близько 300 грамів, п’ять пакетів та один паперовий згорток із наркотичним засобом "канабіс" вагою близько 25 грамів та інші заборонені предмети.