ua en ru

У Львові вилучили наркотики на 120 тисяч гривень

У Львові вилучили наркотики на 120 тисяч гривень Фото: наркотики (flickr.com/Tyler)

Наразі призначено низку експертиз

У Львові поліція вилучила у місцевого мешканця наркотики вартістю 120 тисяч гривень за цінами "чорного" ринку. Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Наркотичні засоби виявили 24 листопада під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні зловмисника. 26-річний чоловік зберігав їх у своєму помешканні.

Правоохоронці виявили та вилучили сім пакетів із психотропною речовиною "амфетамін" вагою близько 300 грамів, п’ять пакетів та один паперовий згорток із наркотичним засобом "канабіс" вагою близько 25 грамів.

Окрім цього, знайшли пакет з трьома марками психотропної речовини MDMA, предмет, схожий на пістолет, електронні ваги, поліетиленові пакети для фасування наркотичних засобів, пристрій для викурювання марихуани та грошові кошти в сумі 800 гривень і 10 доларів США.

У Львові вилучили наркотики на 120 тисяч гривеньУ Львові вилучили наркотики на 120 тисяч гривень

Фото: прес-служба поліції Львівської області

Наразі призначено низку експертиз.

Нагадаємо, 24 листопада на Закарпатті на стаціонарному посту "Ужок" поліція виявила в автомобілі заборонені предмети і речовини.

Працівники поліції виявили шприци, флакони з наркотичною речовиною, фольгу з речовиною, схожою на марихуану, пакет з 10 патронами, набір ключів різних маркувань та чотири набори різних відмичок.