ua en ru

СБУ оприлюднила розцінки серед бойовиків за теракти

СБУ оприлюднила розцінки серед бойовиків за теракти Фото: Василь Грицак (flickr.com/Security Service of Ukraine)

За ліквідацію чиновників вищого рівня платять до 90 тис. доларів

Служба безпеки України (СБУ) оприлюднила розцінки за об'єкти терористичних спрямувань. Про це під час брифінгу повідомив голова СБУ Василь Грицак, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, згідно з даними СБУ, за спостереження за будівлями та співробітниками СБУ, ЗСУ, МВС України тривалістю 5-10 днів пропонується винагорода в 60-100 доларів на добу.

Крім того, за спостереження за чиновниками вищого рівня (протягом 7-14 днів), пропонована винагорода складає 100-150 доларів на добу. А спостереження і оцінка обстановки у військових частинах протягом 5-14 днів коштує 60-100 доларів на добу.

Відмічається, що ліквідація чиновників вищого рівня оцінюється в суму до 90 тис. доларів, а терористичні акти у військових частинах - 15-55 тис. доларів. За виконання "замовлення": диверсійний акт шляхом підриву "об'єкта" в автомобілі, офісі, холі, пропонується винагорода від 20 до 45 тис. доларів.

СБУ оприлюднила розцінки серед бойовиків за теракти

Фото: СБУ оприлюднила розцінки для терористів (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Грицака, що закон по реінтеграції Донбасу не скоротить повноваження Служби безпеки України.