ua en ru

СБУ знайшла схованку з ПЗРК в підвалі на околиці Артемівська

СБУ знайшла схованку з ПЗРК в підвалі на околиці Артемівська Фото: схованку зі зброєю

Крім того, було виявлено схованку з протипіхотними мінами в Кримському

Служба безпеки України (СБУ) знайшла схованку зі зброєю в підвалі на околиці Артемівська Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

"На околиці Артемівська в одному з підвальних приміщень дачного кооперативу Служба безпеки України виявила схованку з військовими засобами поразки. Зі схованки вилучено переносний зенітно-ракетний комплекс "Голка" з комплектуючими до нього, 53 гранати Ф1 і РГД-5, 17 пострілів до станковому гранатомету, 11 мін калібру 82 мм, 115 мінних детонаторів, велику кількість патронів різного калібру", - йдеться в повідомленні.

Вилучений арсенал передано у центр зберігання бронетанкового озброєння і техніки ЗС України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії. Крім того, в селищі Кримське Новоайдарського району Луганської області співробітники військової контррозвідки та об'єднаного штабу СБУ спільно з військовослужбовцями Збройних сил викрили схованку з протипіхотними мінами.

СБУ знайшла схованку з ПЗРК в підвалі на околиці Артемівська

Фото: схованку зі зброєю

З схрону, який був обладнаний поблизу нежитловий розваленої будівлі, вилучено 11 протипіхотних мін різних модифікацій, постріли до ручного протитанкового гранатомету та осколково-фугасний снаряд калібру 152 мм.

Нагадаємо, СБУ вилучила арсенал зброї в Києві.