ua en ru

Від СБУ і НАБ вимагають перевірити зв'язки Труханова з організованою злочинною групою

Від СБУ і НАБ вимагають перевірити зв'язки Труханова з організованою злочинною групою

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Боровик звернувся до Служби безпеки України (СБУ) і Національного антикорупційного бюро (НАБ) з вимогою перевірити зв'язки мера Одеси Геннадія Труханова з організованою злочинною групою. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Спешу сообщить что после моего последнего визита в правоохранительные органы, были открыты криминальные дела за хулиганс...

Опубліковано Sasha Borovik 6 квітня 2016 р.

"Поспішаю повідомити, що після мого останнього візиту в правоохоронні органи, були відкриті кримінальні справи за хуліганство проти двох осіб, що застосували до мене фізичну силу на останній сесії міськради. Нехай ці справи стануть застереженням для всіх інших політиків у країні. Сьогодні я також звернувся до органів СБУ з вимогою перевірити зв'язки Труханова з організованим злочинним угрупованням і використання ним офшорних фірм, у тому числі і в міських закупівлях; а також провести повну перевірку його фінансів. Ідентичну заяву зроблю і в НАБУ", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України перевіряє інформацію про наявність у мера Одеси Геннадія Труханова подвійного громадянства. При цьому сам Труханов заперечує наявність таких фактів.