ua en ru

СБУ вилучила зброю та боєприпаси поблизу Мар’їнки

СБУ вилучила зброю та боєприпаси поблизу Мар’їнки Фото: боєприпаси в зоні АТО (прес-центр СБУ)

Правоохоронці вилучили 800 набоїв, 2 гранатомети РПГ-18, 2 гранати РГД-5 та 4 тротилові шашки

Арсенал зброї та боєприпасів вилучила Служба безпеки України у жителя одного із селищ Мар’їнського району Донецької області. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"У ході проведення санкціонованих обшуків у будинку та на прилеглій території правоохоронці вилучили 800 набоїв різного калібру, два гранатомети РПГ-18, дві гранати РГД-5 та чотири 200-грамові тротилові шашки", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії для встановлення походження військових засобів ураження.

altaltaltaltaltalt
Фото: виявлена зброю в Донецькій області (прес-центр СБУ)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 7 червня 2017 року співробітники Служби безпеки України виявили в Донецькій області дві схованки бойовиків зі зброєю та боєприпасами.

Зокрема в районі центрального звалища Маріуполя правоохоронці вилучили зі схованки гранатомет РПГ-26, три гранати РГД-5 і Ф-1, склянки з вибуховими речовинами та велику кількість набоїв до автоматичної зброї. Другу схованку співробітники СБУ виявили в одній з квартир Дружківки: в схроні зберігалися снайперська гвинтівка СВД, два автомати Калашникова і три комплекти військової форми російського виробництва.