ua en ru

СБУ вилучила в Одесі партію контрабандних цигарок на понад мільйон гривень

СБУ вилучила в Одесі партію контрабандних цигарок на понад мільйон гривень Фото: СБУ (RFE/RL, Inc.)

Правоохоронці виявили близько 30 тисяч пачок цигарок без акцизних марок

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) вилучили в Одесі партію контрабандних цигарок на понад мільйон гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України спільно з митниками та прокуратурою блокували в Одесі ввезення до нашої країни великої партії контрафактних цигарок, вироблених у невизнаному Придністров’ї", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в рамках раніше відкритої кримінальної справи правоохоронці затримали мікроавтобус, за кермом якого був іноземець. У ході огляду автомобіля співробітники СБУ виявили близько 30 тисяч пачок цигарок без акцизних марок. За оцінками експертів вартість вилучених тютюнових виробів становить понад мільйон гривень

Правоохоронці встановили, що сигарети незаконно ввозилися в Україну з території̈ невизнаного Придністров'я.

СБУ вилучила в Одесі партію контрабандних цигарок на понад мільйон гривеньСБУ вилучила в Одесі партію контрабандних цигарок на понад мільйон гривеньСБУ вилучила в Одесі партію контрабандних цигарок на понад мільйон гривень

Фото: контрабанда сигарет (ssu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кіровоградській області співробітника поліції зловили на передачі наркотиків арештованому.