ua en ru

СБУ і МВС вирішили затримати голову окружкому №217 у Києві, - Аваков

СБУ і МВС вирішили затримати голову окружкому №217 у Києві, - Аваков Джерело фото: AFP
Служба безпеки України спільно з Міністерством внутрішніх справ України затримали голову окружної виборчої комісії на окрузі № 217 (Київ, Оболонський район) при спробі втручання в систему "Вибори".

Служба безпеки України спільно з Міністерством внутрішніх справ України затримали голову окружної виборчої комісії на окрузі № 217 (Київ, Оболонський район) при спробі втручання в систему "Вибори". Про це журналістам заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає кореспондент РБК-Україна.

"Там у нас відбуваються неординарні події. Голова окружної виборчої комісії вирішив провести деякі маніпуляції з комп'ютером, з системою "Вибори", спробою вплинути на результати голосування. Факт було викрито. Зараз слідча група СБУ і МВС проводять затримання цього товариша", - заявив Аваков.

За його словами, також в 217 окрузі з'явилася група "титушек" з автоматичною зброєю. В даний час працівники правоохоронних органів локалізували цю групу і доставили її в районний відділ міліції.

Нагадаємо, як повідомила Комітет виборців України, в Києві на виборчій дільниці №800514 округу №217 відбулися бійки, один з присутніх погрожував автоматом міліції.

Раніше міліція порушила справу за фактом втручання в роботу сервера окружної виборчої комісії № 217 у Києві.

СБУ і МВС вирішили затримати голову окружкому №217 у Києві, - Аваков

(Джерело фото: @nomoreanry)