ua en ru

Збірна України прибула до Франції на Євро-2016

Збірна України прибула до Франції на Євро-2016 Фото: збірна України прибула до Франції

Сьогодні збірна матиме можливість для відпочинку

Національна збірна команда України сьогодні, 7 червня 2016 року, прибула до Франції, для у часті у Чемпіонаті Європи з футболу 2016 року (Євро-2016). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Федерації футболу України.

Як зазначається, о 14:00 за місцевим часом літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" із 23 гравцями, тренерським та адміністративним штабом національної команди приземлився в аеропорту Марселя.


"Збірники" вирушили до місця дислокації під час континентальної першості у Франції - готелю Renaissance в Екс-ан-Провансі. Сьогодні збірна матиме можливість для відпочинку після подорожі, а вже завтра розпочнуться трудові будні нашої команди на Євро. О 17:30 в українському Медіа-центрі відбудеться перша прес-конференція", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, о 19:00 на місцевому стадіоні "Жорж Каркассон" розпочнеться тренування нашої команди, яке буде відкрите як для акредитованих мас-медіа, так і для вболівальників. Після тренувальної сесії гравці поспілкуються із представниками ЗМІ у мікст-зоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові не показуватимуть матчі з РФ під час Євро-2016.