ua en ru

Збірна України втратила 5 позицій у рейтингу ФІФА

Збірна України втратила 5 позицій у рейтингу ФІФА Фото: збірна України (ФФУ)

Підопічні Андрія Шевченко тепер займають 35 місце

Збірна України з футболу втратила 5 позицій в оновленому рейтингу національних команд за версією ФІФА від 23 листопада 2017 року. Про це повідомляється на сайті організації.

Національна команда України тепер займає 35 місце. Найближчі сусіди нашої збірної - збірна Шотландії (34) і збірна ДР Конго (36).

У першій п'ятірці змін не відбулося. Лідером рейтингу залишилася Німеччина, на другій сходинці розташувалася Бразилія, трійку замикає Португалія. У топ-10 рейтингу ФІФА увійшла Швейцарія. Іспанці піднялися з восьмого на шосте місце.

Зазначимо, збірна України, яка не зуміла вийти з відбіркової групи ЧС-2018, тепер майже рік залишатиметься без офіційних матчів. Аж до наступної осені українська команда зможе проводити лише товариські поєдинки.

Нагадаємо, збірна України перемогла Словаччину у товариському матчі. Матч відбувся на стадіоні "Арена Львів" і завершився з рахунком 2:1.

За товариські зустрічі команда отримує менше очок до таблиці коефіцієнтів.

Наступний поєдинок національна команда України проведе вже в 2018 році. ФФУ планує організувати для команди Шевченко чотири товариські матчі перед стартом чемпіонату світу.