ua en ru

Збірна України по футболу може провести товариські матчі із збірними Чилі, Уругваю і Німеччини

Збірна України по футболу може провести товариські матчі із збірними Чилі, Уругваю і Німеччини. Про це сьогодні на прес-конференції заявив віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул, передає кореспондент РБК-Україна.
Він відзначив, що федерація веде постійну роботу в цьому напрямі, а географія пошуку спаринг-партнерів для збірної України охоплює не лише Європу, але і Азію, і Латинську Америку. "Можу повідомити, що з вірогідністю майже 100% Україна зіграє товариський матч із збірною Чилі. 13-14 серпня до України прибуває президент Федерації футболу Чилі для проведення переговорів щодо цієї гри, яка запланована на 7 вересня. Найвірогідніше матч пройде в Харкові. Окрім цього ми ведемо переговори з Федерацією футболу Уругваю", - сказав він.
В.Лашкул також повідомив, що 17 листопада 2010 р. в Женеві Україна зустрінеться із збірною Швейцарії, а 11 листопада 2011 р. команда України зіграє з призером Чемпіонату світу в ПАР командою Німеччини. "Федерації футболу обох країн вже погодили це питання", - сказав він.