ua en ru

Збірна Косово ще багатьох змусить понервувати, - Шевченко

Збірна Косово ще багатьох змусить понервувати, - Шевченко Фото: Андрій Шевченко

Тренер поділився враженнями про матч

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував свою першу перемогу у керма національної команди. Про це повідомляє канал "Футбол".

"Непроста вийшло перемога, але вона дуже важлива з точки зору турнірної таблиці. Для нас було важливо наблизитися до лідерів групи. Вдячний хлопцям за сьогоднішню гру, вони віддали багато сил у матчі з Туреччиною. Вирішили не експериментувати, виставили той же склад. Спасибі тим гравцям, які не вийшли на поле через їх важливість для команди. Кожен футболіст переживає один за одного. Саме такої атмосфери я чекаю в команді", - сказав Шевченко.

"Ми намагалися контролювати м'яч. Але Косово — непроста команда, вона багатьох змусить понервувати. Не буду приховувати, що суперник міг зрівняти рахунок. В той момент у нас сталася расконцетрація, допускали помилки. Цей момент був найскладнішим для нас сьогодні, але, в цілому, ми контролювали гру. Повторюся, домоглися дуже важливої перемоги. Спрацювала інтуїція, коли випустив на поле Ротаня і Караваєва? Мої помічники дуже добре працюють, ми — одна команда. Сьогодні ми добилися перемоги завдяки спільної роботи. Матч проти Туреччини був для нас іспитом, і цей іспит ми пройшли. Я задоволений нічиєю, але я задоволений грою команди. А сьогодні хлопці просто молодці", - додав тренер.

Нагадаємо, збірна України виграла 3:0 у Косово.