ua en ru

Сайт і Twitter Авакова зламали з території РФ, - нардеп

Сайт і Twitter Авакова зламали з території РФ, - нардеп Сайт акаунт Twitter міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, за попередніми даними, був зламаний з території Російської Федерації. Про це на своїй сторінці Facebook написав народний депутат України Антон Геращенко.

Ведеться робота по відновленню контролю за сайтом і Twitter

Сайт акаунт у Twitter міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, за попередніми даними, був зламаний з території Російської Федерації. Про це на своїй сторінці Facebook написав народний депутат України Антон Геращенко.

"За попередніми даними, злом здійснено з території Російської Федерації", - написав він.

Геращенко повідомив, що зараз ведеться робота по відновленню контролю за сайтом і аккаунтом в Twitter Авакова.

Персональный сайт Арсена Авакова www.avakov.com и Twitter Министра МВД взломаны. На них размещена не правдивая информа...

Posted by Антон Геращенко on 14 Июль 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні персональний сайт Арсена Авакова www.avakov.com і Twitter глави МВС були зламані. Невідомі, зокрема, повідомили, що МВС нібито готує пакет документів до Верховної Ради для позбавлення лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша депутатської недоторканності. Геращенко зазначив, що фейковая інформація була розміщена для подальшого нагнітання ситуації навколо подій у Мукачевому.

Відзначимо, також сьогодні був зламаний офіційний Twitter-акаунт Адміністрації Президента України (АПУ). Так, сьогодні близько 12:00 в Twitter-акаунті АПУ з'явилося повідомлення наступного змісту: "Президент доручив дати правову оцінку самовільного догляду підрозділів "Правого сектора" з зони АТО".

Додамо, вчора, 13 липня, невідомими був зламаний акаунт РНБО України в Twitter. Зокрема, невідомі розмістили неправдиву інформацію про звільнення глави української сторони Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) режиму припинення вогню на Донбасі генерал-майора Андрія Тарана, а пізніше заявили, що акаунт нібито знаходиться під контролем "Правого сектора". У самому ПС від цієї інформації відхрестилися.