ua en ru

Сайт Фонду держмайна атакували хакери

Сайт Фонду держмайна атакували хакери Фото: Фонд держмайна України

У ФДМ зазначили, що розміщена на сайті інформація зберігається на серверному обладнанні

Сайт Фонду державного майна України припинив роботу в результаті хакерських атак. Про це йдеться в повідомленні Фонду державного майна України у Facebook.

"Офіційний сайт Фонду державного майна www.spfu.gov.ua не працює через здійснені на нього DDoS-атаки! Фонд вживає всі необхідні заходи, щоб якомога швидше відновити роботу сайту. Вся інформація, розміщена на сайті, зберігається на серверному обладнанні Фонду", - йдеться в повідомленні.

Увага! DDoS-атаки! Офіційний сайт Фонду державного майна www.spfu.gov.ua не працює через здійснені на нього DDoS-атаки! ...

Опубліковано Фонд державного майна України 27 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше американське видання Fox News з посиланням на дані міжнародної компанії CyberX повідомило, що хакери атакували українські нафтогазові НДІ та правозахисні організації.

Серед цілей хакерів були інженерні компанії і науково-дослідні інститути в сфері нафто - і газорозподільних об'єктів, правозахисні організації та ЗМІ. Видання підкреслює, що цілий ряд цілей хакерів знаходиться в самопроголошених Донецькій та Луганській "народних республіках".