ua en ru

Satchel.eu: безкоштовне відкриття рахунку в ЄС для українців

Satchel.eu: безкоштовне відкриття рахунку в ЄС для українців

За останніми даними, понад 10 мільйонів українців перетнули кордони Європейських держав, рятуючи себе та своїх дітей від війни, яка почалася 24 лютого 2022 року. Допомога тим, хто вимушено залишив свою країну, надала литовська EMI Satchel.eu. Щоб українці відчули фінансову свободу далеко від рідного дому, компанія запустила ініціативу, яка спрощує процес відкриття рахунків та отримання платіжних карток для громадян України. Для українських користувачів розроблено тариф «Proudto be Ukrainian» («Пишаюся бути українцем»), який передбачає віддалене та безкоштовне відкриття європейського рахунку з мінімальними комісіями за вихідні платежі.

Як відкрити рахунок у Satchel.eu громадянамУкраїни

Відкрити безкоштовний європейський рахунок можна з будь-якого пристрою, у тому числі свогосмартфона:

1. На сторінці тарифу «Proud to be Ukrainian»потрібно натиснути "Відкрити рахунок" та заповнити онлайн-форму латинськими літерами. 2 документи: якісну скан-копію закордонного паспорта та підтвердження адреси реєстрації(наприклад, рахунок за комунальні послуги).

2. Заявка буде оброблена протягом кількох годин.

3. Як тільки всі перевірки будуть виконані, виотримаєте офіційне повідомлення електронною поштою з підтвердженням відкриття вашо горахунку.

Як українцям отримати віртуальну або фізичну картку Satchel.eu

Відкривши приватний рахунок, клієнт Satchel.eu може безкоштовно оформити випуск до 4 карток Mastercard (2 фізичних та 2 віртуальних), з яких можна знімати гроші, здійснювати перекази за вигідними тарифами та здійснювати платежі в будь-якій точці світу. Для випуску картки слід заповнити форму на сайті через вебверсію, обравши тариф Proud to be Ukrainian ( «Пишаюся бути українцем»).

Поповнення рахунку у Satchel.eu

Поповнити свій рахунок у Satchel користувачі можуть через банківський переказ одним із поданих способів:

  • з рахунку роботодавця;
  • з рахунку іншої фінансової компанії із Європи(EMI/банк);
  • з рахунку організації (наприклад, соціальних служб).

Країни, в яких доступні кошти з рахунку Satchel.eu

EMI Satchel.eu пропонує рішення для управління своїми фінансами користувачам у всіх країнах Європейського Союзу, а також у всьому світі. Для цього компанія використовує передові технології, що забезпечують швидкі фінансові операції.

Гарантія безпеки грошей клієнтів Satchel.eu

Satchel.eu гарантує захист фінансів своїх клієнтів. Компанія має угоду з Національним банком Литви та розміщує кошти клієнтів на окремому сегрегованомурахунку. Згідно зі статтею 7 (1) Директиви2009/110/ЄС, навіть у разі загрози банкрутства гроші клієнтів будуть надійно зберігатися у Національному Банку Литви, а за необхідності їх повернуть власникам рахунка у повному обсязі.

На сторінці «Пишаюся бути українцем» представлена ​​вся інформація про компанію, тарифний план, а також відгуки клієнтів та блок FAQ з відповідями на популярні питання.