ua en ru

САП затвердила обвинувальний акт у справі про корупцію в Полтавській облраді

САП затвердила обвинувальний акт у справі про корупцію в Полтавській облраді Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Депутата Полтавської облради звинувачують у корупції

Сьогодні, 26 червня, Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням депутата Полтавської обласної ради, керівника Полтавського обласного комунального підприємства "Полтавафарм" та начальника відділу цього ж підприємства в корупції. Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава САП Назар Холодницький.

Даних осіб звинувачують у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, вчинене за попередньою змовою групою осіб за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України.

Сьогодні Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП) затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за...

Опубліковано Назаром Холодницьким 26 червня 2017 р.

Слідство встановило, що неправомірна вигода надавалася посадовим особам Управління протидії наркозлочинності ГУ Національної поліції в Полтавській області за прискорення процедури обстеження приміщень аптек на відповідність вимогам для здійснення реалізації і зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

"З моменту доручення розслідування детективам НАБ України під належним процесуальним керівництвом прокурорів САП для його завершення знадобилося всього 30 днів з відведених законом 2 місяців", - додав Холодницький.

Нагадаємо, раніше Солом'янський районний суд Києва обрав депутату Хмельницької облради, спійманому на хабарі у 50 тис. доларів, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.