ua en ru

САП повідомила про підозру судді Окружного адмінсуду у справі про отримання хабара

САП повідомила про підозру судді Окружного адмінсуду у справі про отримання хабара Ілюстративне фото (РБК-Україна)

10 травня суддю Окружного адміністративного суду міста Києва затримали при отриманні хабара

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) сьогодні, 15 травня, повідомила про підозру судді Окружного адміністративного суду міста Києва. Про це повідомляє прес-служба САП.

Так, 11 травня 2018 року судді Окружного адміністративного суду міста Києва повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою").

Зазначимо, що підозру підписав керівник САП Назар Холодницький.

Як повідомлялося раніше, в ході досудового розслідування встановлено, що вказана особа хотіла отримати від представника позивача по адміністративній справі неправомірну вигоду за прийняття рішення на його користь у розмірі 10 тис. доларів. Зловмисника викрито під час отримання першого "траншу" у сумі 2 тис. доларів.

Крім того, до Вищої ради правосуддя антикорупційної прокуратурою направлено клопотання про тимчасове відсторонення судді від правосуддя у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності, а також у Солом'янський районний суд міста Києва направлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

САП розказала про підозру судді Окружного адміністративного суду міста Києва 11 травня 2018 року судді Окружного...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 15 травня 2018 р.

Нагадаємо, 10 травня 2018 року суддю Окружного адміністративного суду міста Києва затримали при отриманні хабара.