ua en ru

САП просить суд заборонити Розенблату спілкуватися з Поляковим

САП просить суд заборонити Розенблату спілкуватися з Поляковим Фото: Борислав Розенблат

Прокурори просять обмежити спілкування Розенблата з "Депутатським контролем"

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) просить суд заборонити народному депутату Верховної Ради України (ВР) Бориславу Розенблату спілкуватися з нардепом Максимом Поляковим. Про це заявив прокурор САП Руслан Кравченко під час засідання суду по обранню Розенблату запобіжного заходу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Обмежити Розенблату можливість спілкування з народним депутатом України Максимом Поляковим", - зачитала прохання прокурорів суддя Світлана Кушнір.

Крім того, САП просить обмежити спілкування з членами міжфракційного об'єднання ВР "Депутатський контроль". На думку прокурорів, Розенблат може вплинути на свідків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що слідство у справі про причетність нардепа Борислава Розенблата до "бурштинової справи" підготувало 60 годин відеодоказів. Крім того, сторона захисту стверджує, що в матеріалах справи немає всіх відеоматеріалів, а адвокатам не надали всі протоколи. У той же час звинувачення стверджує, що негласні слідчі дії проводилися законно.