ua en ru

САП просить суд стягнути з Полякова 304 тис. гривень застави

САП просить суд стягнути з Полякова 304 тис. гривень застави Фото: Максим Поляков (РБК-Україна)

Спеціалізована прокуратура просить стягнути з нардепа гроші в держбюджет

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) звернулася з клопотанням до суду про стягнення з народного депутата від "Народного фронту" Максима Полякова застави 304 тис. гривень у бюджет держави. Про це повідомляє "112 Україна".

"Керівник САП Назар Холодницький повідомив про те, що Поляков виконав рішення Солом'янського районного суду про запобіжний захід частково", - йдеться в повідомленні.

За словами Холодницкого, Поляков не виконав ті умови, які були визначені в постанові, зокрема щодо носіння електронного браслета контролю.

"Підкреслюю, що інший підозрюваний, Розенблат, рішення суду виконав в повному обсязі. Сьогодні в 9:00 один з процесуальних керівників звернувся до Солом'янського районного суду з клопотанням про стягнення зазначеного застави в дохід держави", - резюмував Холодницький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву глави САП, що Максим Поляков до 31 липня 2017 року повинен надіти електронний браслет, як передбачає обрана судом міра запобіжного заходу, інакше внесений їм застава стягнеться у дохід держави.