ua en ru

САП направила до суду обвинувальні акти у справі про розкрадання цукру "Аграрного фонду"

САП направила до суду обвинувальні акти у справі про розкрадання цукру "Аграрного фонду" Фото: Спеціалізована антикорупційна прокуратура (facebook.com/sap.gov.ua)

В організації схеми звинувачують прокурора, екс-чиновника виконавчої служби та бізнесмена

До Черкаського районного суду Черкаської області спрямували обвинувальні акти у справі про розкрадання цукру "Аграрного фонду" на суму понад 211 млн гривень. Про це йдеться в повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Facebook.

Повідомляється, що до суду направили обвинувальні акти щодо колишнього заступника голови прокуратури Київської області, екс-посадовця Державної виконавчої служби та керівника одного з суб'єктів господарювання. Їх звинувачують в організації в період з липня 2015 по лютий 2016 року схеми по розкраданню цукру на суму понад 211 млн гривень, який зберігався на складах "Аграрного фонду" в Черкаській області.

30 серпня 2017 року прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури скерували до Черкаського районного суду Черкас...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 30 серпня 2017 р.

Нагадаємо, НАБУ завершило розслідування у справі про розкрадання цукру на суму 211 млн гривень ще у березні 2017 року. Колишньому заступнику прокурора Київської області інкримінують привласнення, розтрату майна, службове підроблення та втручання в діяльність працівника правоохоронного органу.