ua en ru

САП направила до суду звинувачення проти колишнього в.о. ректора НАУ

САП направила до суду звинувачення проти колишнього в.о. ректора НАУ Фото: Володимир Харченко

Прокурор затвердив обвинувальний акт

Спеціалізована антикорупційна прокуратура направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вимагання та отримання виконувачем обов’язків ректора Національного авіаційного університету Володимиром Харченком та іншими особами хабара в особливо великому розмірі. Про це прес-служба САП повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"За результатами проведеного досудового розслідування у кримінальному провадженні… після ознайомлення сторін із матеріалами досудового розслідування, яке тривало з кінця грудня 2016 року, 10.02.2017 у кримінальному провадженні складено та затверджено прокурором обвинувальний акт, який з відповідними додатками направлено до суду для розгляду", - сказано в повідомленні.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вимагання та отримання виконувачем обов’язків ректора Національн...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 13 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше прокуратура міста Києва завершила досудове розслідування і направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього виконуючого обов'язки ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченко.