ua en ru

Санкції проти Росії повинні тривати й посилюватись, - Парубій

Санкції проти Росії повинні тривати й посилюватись, - Парубій Фото: Андрій Парубій (РБК-Україна)

Парубій зазначив, що ціна для Росії за збройну агресію проти інших держав повинна постійно зростати

Санкції проти Російської Федерації повинні тривати й посилюватись до повного відновлення територіальної цілісності України. Про це заявив глава Верховної Ради України Андрій Парубій у ході виступу на Генеральній асамблеї ПАЧЕС, повідомляє прес-служба Ради.

"Провідні держави світу запровадили санкції проти Росії і постійно продовжують їх. Ми вдячні міжнародному співтовариству за всебічну підтримку і вважаємо, що санкції проти агресора повинні тривати й посилюватись аж до повного відновлення територіальної цілісності України у відповідності до норм міжнародного права. Йдеться не тільки про окуповані райони Донецької та Луганської областей, а і про український Крим", - зазначив він.

Крім того, Парубій додав, що ціна для Росії за порушення міжнародного права і збройну агресію проти інших держав повинна постійно зростати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що державний секретар Сполучених Штатів Америки (США) Рекс Тіллерсон заявив, що санкції проти Російської Федерації (РФ) будуть зберігатися до повного виконання нею мінських угод.