ua en ru

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних

Сан-Марино - Україна. Сьогодні національна збірна України зіграла останній матч групового етапу відбору на ЧС зі збірною Сан-Марино. Матч не був складним для нашої збірної - 8:0 і Україна впевнено крокує в стадію плей-офф.

Сан-Марино - Україна. Сьогодні національна збірна України зіграла останній матч групового етапу відбору на ЧС зі збірною Сан-Марино. Матч не був складним для нашої збірної - 8:0 і Україна впевнено крокує в стадію плей-офф.

15 жовтня, 22:00
Сан-Марино, "Серравалле"
Сан-Марино - Україна 0:8

Україна: П'ятов, Шевчук, Мандзюк, Кучер, Гусєв, Ротань, Тимощук, Коноплянка, Яромоленко, Девіч, Селезньов
Сан-Марино: А.Сімончіні, Вітайолі, Палаззі, Беретті, Д. Сімончіні, Дела Валле, Валентіні, Батестіні, Ріналді, М. Вітайолі, Червеліні

Звучить фінальний свисток. З перемогою, Україно!

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних90+1 хв. Червона для Дела Валле. Дивний фол, друга жовта.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних90 хв. Ротань подав кутовий з правого флангу, знайшовши у штрафному Мандзюка, який переправив м'яч у ворота.

Погані новини з Британії - Джеррард забив другий гол у ворота поляків. Ну що ж, нас чекає плей-офф.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних88 хв. Жовта для Червеліні за фол на правому куті свого карного майданчика. Стандарт виконав Ротань, пробивши вище воріт.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних86 хв. Джангіні виходить на поле замість Вітайолі.

84 хв. Девіч головою скидав м'яч на Гусєва, який прийняв м'яч на лінії воротарського, але в падінні не зміг переправити м'яч у ворота.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних79 хв. Морозюк виходить на поле замість Коноплянки.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних77 хв. Жовта для Вітайолі за фол на Коноплянці.

75 хв. Ротань навісив у штрафну, де Коноплянка в дотик переправив м'яч у напрямку воріт - удар прийшовся трохи вище.

73 хв. Кутовий з правого флангу подавав Коноплянка, але передача на ближню штангу у Євгена не вийшла.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних68 хв. Ярмоленко пішов відпочивати. Замість Андрія на полі з'явився Артем Федецький.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних67 хв. З поверненням, Романе! Ярмоленко віддав розрізну передачу в штрафну, де м'яч прийняв Девіч, який в дотик п'ятою викотив круглого прямо на хід Безусу, який розстріляв ворота Сімончіні - 0:7.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних64 хв. Заміна у збірній України. Замість Селезньова на поле виходить Безус.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних61 хв. Жовту отримує Коноплянка за фол на своїй половині поля.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних58 хв. Пенальті виконав Девіч і виконав його на славу - хет-трик для Марко, м'яч у сітці.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних57 хв. Червона для Палаззі за фол останньої надії на Девічі в своїй штрафній.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних55 хв. Шевчук зупинив м'яч на лівому фланзі атаки і тонко віддав на Ярмоленка, який виждав паузу і розстріляв ворота Сімончіні - 0:5.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних51 хв. Ярмоленко заробив штрафний на правому фланзі і відразу ж перевів м'яч на лівий фланг, звідки Шевчук чудовим пасом знайшов на дальній штанзі Девіча. Марко стрибнув вище захисників і головою вколотив м'яч у ворота - 0:4.

49 хв. Ріналді поборовся за м'яч з Гусєвим біля лицьової лінії українців і міг виходити у вільний простір, але боковий арбітр сигналізував про порушення правил з боку гравця Сан-Марино.

46 хв. Розпочався другий тайм!

Перерва. Нічого не додав арбітр.

44 хв. Навіс Коноплянки з лівого флангу завершився неточним ударом головою Селезньова.

А в паралельному матчі Уейн Руні відкрив рахунок, забивши м'яч на сороковій хвилині зустрічі.

40 хв. Ледве не вийшов Червеліні один на один з П'ятовим після обрізки Гусєва на чужій половині поля. Воротар нашої збірної прочитав ситуацію швидше захисників, вчасно вийшовши з воріт і вибивши м'яч в аут.

36 хв. Червеліні пробивав з метрів тридцяти, удар форварда був вкрай неточним.

33 хв. Стандарт взявся виконувати Коноплянка, удар Євгена влучив у когось з гравців Сан-Маріно, який стояв у стінці.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних32 хв. Давід Сімончіні отримує жовту за фол на Девічі біля своєї штрафної.

31 хв. Тепер Коноплянка міг забивати після пасу Ярмоленка, але удар Євгена з правого кута воротарського влучив у "молоко".

28 хв. Ярмоленко накрутив захисника на своєму фланзі і вивів Гусєва один на один з воротарем, який в очному протистоянні виявився сильнішим гравця нашої збірної, перевівши удар Олега на кутовий.

25 хв. Четвертий міг залітати тільки що. Тимощук віддав на Ярмоленка, який вбігав у вільну зону в чужій штрафній, той прострілив на абсолютно вільного Девіча, який в дотик відправив м'яч у кількох сантиметрах від правої стійки.

23 хв. Заспокоїлася гра поки що. Ну, в принципі, нашим вже нікуди поспішати.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних20 хв. Ротань навісив зі штрафного метрів з тридцяти, виконав у своєму стилі, знайшовши у штрафному Селезньова, який спокійно перевів м'яч у ворота Сімончіні. 0:3!!!

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних15 хв. Після стандарту у наших воріт футболістам збірної України вдалася блискавична контратака, яка завершилася точним ударом Девіча під опорну ногу Сімончіні - 0:2.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних13 хв. Забиває Селезньов з точки, развівши воротаря і м'яч по різних кутах.

Сан-Марино - Україна: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних12 хв. Делла Вале отримує жовту за фол на Девічі в своїй штрафній. Пенальті. Девіч впав красиво, але при цьому фолив сам.

11 хв. Ярмоленко шикарно вирізав на Селезньова з правого флангу, але Євген не дотягнувся до м'яча.

10 хв. Коноплянка пробивав метрів з тридцяти - снаряд пролетів в п'яти метрах над поперечиною.

8 хв. Ярмоленко оббіг двох захисників на правому фланзі і навісив на Девіча, однак удар головою у форварда не вийшов, м'яч пролетів над воротами.

5 хв. Тимощук довгою діагоналлю намагався знайти Девіча на лівому фланзі атаки нашої збірної, але м'яч полетів за бокову лінію, Марко не встиг.

3 хв. Челвеліні отримав м'яч у центрі нашого штрафного після навісу з лівого флангу і пробив ножицями - м'яч пролетів біля правої стійки воріт П'ятова.

2 хв. Високий пресинг включили гравці нашої збірної з перших хвилин. Що ж, приємно, що українці заряджені на боротьбу.

1 хв. Розпочався матч у Сан-Марино! Вперед, Україна! На стадіоні наших хлопців підтримують багато вболівальників - гімн нашої країни у виконанні трибун було виразно чути навіть в телевізійній трансляції.

До початку матчу десять хвилин. Став відомий стартовий склад Сан-Марино.

Доброго вечора, шановні читачі. За пів години до матчу став відомий склад збірної України на сьогоднішній матч. Нагадаємо, що сьогодні ми вболіваємо не тільки за наших хлопців, а ще й за збірну Польщі, яка у разі нічиєї або перемоги над англійцями дарує нам пряму путівку на ЧС-2014.

Перед матчами Сан-Марино - Україна та Англія - Польща, в яких розіграються перші два місця в групі Н наступний розклад:

1. Англія - 5 перемог, 4 нічиї - 19 очок
2. Україна - 5 перемог, 3 нічиї, 1 поразка - 18 очок
3. Чорногорія - 4 перемоги, 3 нічиї, 2 поразки - 15 очок
4. Польща - 3 перемоги, 4 нічиї, 2 поразки - 13 очок
5. Молдова - 2 перемоги, 2 нічиї, 5 поразок - 8 очок
6. Сан-Марино - 9 поразок - 0 очок

Головна надія збірної України сьогодні - це збірна Польщі, яку наша команда здолала 11 жовтня в Харкові з рахунком 1:0. При рівній грі, наша команда була більш вдалою, реалізувавши свій момент. Андрій Ярмоленко з пасу Коноплянки відправив м'яч у сітку, чим здобув для української збірної перемогу.

У збірної Польщі немає шансів потрапити на Чемпіонат Світу. Але ми сподіваємося, що професійної гордості поляків вистачить на те, щоб відібрати очки у родоначальників футболу в їх лігві. Хоча, і це зрозуміло, більше шансів саме у англійців.

У попередньому матчі українців з Сан-Марино, нашій команді підкорився рекордний результат - дев'ять голів в одному матчі. Сьогодні у українців буде шанс підняти планку, але навряд чи підопічні Фоменко будуть ставити собі таку мету. Все таки, автор дубля у львівському матчі Євген Хачеріді не зіграє через пошкодження.