ua en ru

Samsung представила новинки року - флагмани Galaxy S9 і S9 +

Samsung представила новинки року - флагмани Galaxy S9 і S9 +

Південнокорейська компанія Samsung щороку демонструє вражаючі результати в сфері розвитку мобільних інновацій. У лютому топовий виробник електроніки офіційно представив головні смартфони 2018 року - флагмани Galaxy S9 і S9 +. Відмінними рисами нових моделей стали поліпшені камери, більш потужне «залізо» і стереодинаміки від AKG.

Дизайн і дисплей

Зовнішній вигляд обох новинок практично не відрізняється від попередників - смартфонів Galaxy S8. Спинка і раніше виконана зі скла, а торці з алюмінію 7000-ї серії. Передбачено захист від води і пилу за стандартом IP68. Це означає, що гаджети можна занурювати під воду на глибину до 1 м на 30 хв. Флагмани Galaxy S9 і S9 + доступні в трьох кольорах: чорному, фіолетовому і сріблястому.

Обидва гаджета оснащені безрамочними екранами з вигнутими краями і співвідношенням сторін 18.5: 9, які створені за технологією Super AMOLED. Діагональ молодшої моделі складає 5.8 дюймів. Розмір екрану S9 Plus, ознайомитися з яким можна за посиланням https://allo.ua/ru/products/mobile/samsung-galaxy-s9-plus-2018-64gb-black.html, становить 6.2 дюйма. Підвищена контрастність, вражаюча яскравість, дозвіл QHD + (2960x1440) - зображення на екрані залишається однаково чітким і насиченим незалежно від зовнішнього освітлення.

Продуктивність і автономність

Смартфони Galaxy S9 і S9 + отримали потужне апаратне ядро ​​- восьміядерний Exynos 9810, що працює на тактовій частоті 2.7 ГГц, в тандемі з графічним процесором Mali-G72 MP18 і 4 Гб (для S9) або 6 Гб (для S9 +) оперативної пам'яті. Об'єм вбудованої пам'яті обох моделей складає 64 Гб. При необхідності сховище можна розширити до 400 Гб, використовуючи карту пам'яті microSD. Пристрої працюють під управлінням Android 8 Oreo.

Покращена технологія LTE забезпечує більш швидку швидкість завантаження - 1.2 Гб / сек, що дозволяє насолоджуватися переглядом прямих трансляцій без перерв. Смартфони можна підключати до монітора, використовуючи док-станцію DeX, щоб переглядати фотографії, відповідати на листи і працювати в інтернеті на великому екрані. А завдяки динамікам від AKG нові гаджети дозволяють з головою зануритися в мультимедійний світ.

Автономність в порівнянні з торішніми смартфонами залишилася на колишньому рівні. Ємність акумулятора Galaxy S9 становить 3000 мАг, а у Galaxy S9 Plus - 3500 мАг. Обидва смартфона також отримали бездротову і швидку зарядку.

Удосконалена безпеку

Інженери Samsung об'єднали сканер особи і райдужної оболонки ока в єдину технологію біометричного розпізнавання власника Intelligent Scan. Обидва сканера допомагають один одному, тому телефон дізнається свого власника навіть при поганому освітленні. Втім, варіантів розблокувати смартфон у користувача безліч - відбиток пальця, патерн, пароль, пін-код, зіницю, особа.

Вбудована система Knox надійно захищає особисті і корпоративні дані, що зберігаються на телефоні, від зловмисників і сторонніх очей.

Камери

Якщо зовні смартфони Galaxy S9 і S9 + мало відрізняються від попередніх моделей лінійки «галактики», то можливості камер новинок нинішнього року кардинально переосмислені. Камера Galaxy S9 одинарна (12 Мп), у S9 Plus - подвійна (12 + 12 Мп). Фотомодулі отримали подвійну діафрагму, яка підтримує режими f / 1.5 і f / 2.4. Сенсори адаптуються під зовнішнє освітлення, що дозволяє створювати дивно чіткі фотографії в будь-який час дня і ночі. Унікальний режим Super Slow-mo дозволяє знімати відео з частотою до 960 кадрів в секунду, забезпечуючи вражаючий результат сповільненої зйомки.

Можливості подвійний камери Galaxy S9 + кілька перевершують молодшу модель. У пристрої реалізований живою фокус з фільтрами боке, а також подвійна оптична стабілізація зображення. Дозвіл фронтальних камер обох моделей складає 8 Мп.

Селфімоджі

За допомогою смартфонів Galaxy S9 і S9 + можна створювати персоналізовані смайлики, які повторюють міміку і рухи свого власника. Анімованими селфімоджі можна ділитися з друзями по листуванню.