ua en ru

"Самопоміч" проголосує за відставку Наливайченка, - Соболєв

"Самопоміч" проголосує за відставку Наливайченка, - Соболєв Фото: Валентин Наливайченко

У "Самопомочі" також очікують майбутньої відставки Шокіна і Авакова

Фракція "Самопомочі" у Верховній Раді проголосує за відставку голови Служби безпеки України (СБУ) Валентина Наливайченка. Про це йдеться в повідомленні заступника голови фракції "Самопомочі" Єгора Соболєва.

"Самопоміч" проголосує за подання Президента про звільнення голови СБУ", - йдеться в повідомленні.

Самопоміч проголосує за подання Президента про звільнення голови СБУ.Нам треба звільняти кожного керівника силового ор...

Posted by Єгор Соболєв on Wednesday, June 17, 2015

Соболєв мотивував це рішення про голосування за відставку Наливайченка тим, що необхідно звільняти всіх керівників силових органів, які не тільки не можуть впоратися з боротьбою з корупцією, але і очолюють її.

Соболєв також зазначив, що наступні кандидати на відставку - генеральний прокурор України Віктор Шокін і глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Нагадаємо, сьогодні лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив, що Верховна Рада України завтра, 18 червня, розгляне подання про звільнення Валентина Наливайченка з посади голови СБУ. Він повідомив, що "Народний фронт", "Батьківщина" і БПП будуть голосувати за відставку. Фракція Радикальної партії голосувати не буде.