ua en ru

Літак авіакомпанії Bravo, який викотився за злітну смугу, утилізують

Літак авіакомпанії Bravo, який викотився за злітну смугу, утилізують Фото: літак авіакомпанії Bravo (facebook.com/airportkiev)

Літак авіакомпанії Bravo сьогодні завантажили на трейлер і відтранспортували на спеціальний майданчик

Аварійний літак MD-83 авіакомпанії Bravo, котрий у червні викотився за злітну смугу під час посадки, утилізують. Про це у Facebook повідомила прес-служба аеропорту "Київ" імені Сікорського.

Зазначається, що літак сьогодні, 5 липня 2018 року, завантажили на трейлер і відтранспортували на спеціальний майданчик.

Літак авіакомпанії Bravo, який викотився за злітну смугу, утилізуютьЛітак авіакомпанії Bravo, який викотився за злітну смугу, утилізуютьЛітак авіакомпанії Bravo, який викотився за злітну смугу, утилізуютьЛітак авіакомпанії Bravo, який викотився за злітну смугу, утилізуютьЛітак авіакомпанії Bravo, який викотився за злітну смугу, утилізуютьЛітак авіакомпанії Bravo, який викотився за злітну смугу, утилізують

Фото: літак авіакомпанії Bravo (facebook.com/airportkiev)

"Після проведення необхідних для розслідування інциденту експертиз, MD-83 готують до утилізації. Раніше з літака були зняті двигуни", - зазначили в прес-службі аеропорту.Літак MD-83 з бортовим номером UR-CPR був випущений у 1991 році.

Літак авіакомпанії Bravo, який викотився за злітну смугу, утилізують

Нагадаємо, ееропорт "Київ" закривалили на 5 годин 15 червня через інцидент з літаком авіакомпанії Bravo. Він при приземленні викотився за злітно-посадкову смугу. На борту знаходилося 169 пасажирів, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що близько 800 українських туристів не могли вилетіти з Тунісу. Переліт мав забезпечити авіаперевізник Bravo. Тоді заявили, що рейси не виконувались через те, що туроператор Oasis Travel заборгував перевізнику більше мільйона доларів.