ua en ru

Салідо погодився на реванш з Ломаченко

Салідо погодився на реванш з Ломаченко Фото: Василь Ломаченко (instagram)

Для бою вже зарезервована арена в Лос-Анджелесі на 5 серпня

Мексиканець Орландо Салідо погодився на реванш з чемпіоном світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі українцем Василем Ломаченком. Про це заявив менеджер мексиканеца Шон Гіббонс, передає Boxing Scene.

"Салідо дав принципову згоду на реванш. Орландо погодився на запропоновані фінансові умови, і нам залишилося вирішити тільки одну річ, з якої повинна розібратися Top Rank. Ми зробили все, щоб дати Ломаченко шанс поквитатися за єдина поразка на професійному ринзі", - сказав Гіббонс.

"Салідо став старше і трохи більше втомився, а Ломаченко став сильнішим, це робить майбутній бій інтригуючим. До четверга будемо про все знати", – додав менеджер мексиканеца.

За інформацією видання LA Times, для бою на 5 серпня вже зарезервована арені Staples Center в Лос-Анджелесі (США).

Раніше Ломаченко заявив, що вважає реванш з Салідо "кроком назад" і не хоче витрачати час на рішення питань з минулого". Перший поєдинок боксерів закінчився перемогою Орландо Салідо роздільним рішенням суддів. Мексиканець боксував брудно і наніс багато ударів нижче пояса.

Нагадаємо, український боксер Олександр Гвоздик, який виступає в напівважкій вазі, проведе наступний бій з чемпіоном WBC International американцем Джо Смітом, на рахунку якого 23 перемоги (19 нокаутом) і одна поразка.