ua en ru

Сакварелідзе: звільнення з ГПУ - не кінець моєї діяльності в Україні

Сакварелідзе: звільнення з ГПУ - не кінець моєї діяльності в Україні Фото: Давид Сакварелідзе

Він також нагадав, що генеральний прокурор звільнив його з органів прокуратури за "грубе порушення прокурорської етики"

Звільнення Давида Сакварелідзе з посади заступника генерального прокурора та прокурора Одеської області не є кінцем його діяльності в Україні. Про це сказав сам Скваралідзе під час брифінгу у вівторок, 29 березня, передає кореспондент РБК-Україна.

Сакварелідзе також нагадав, що генеральний прокурор звільнив його з органів прокуратури за "грубе порушення прокурорської етики".

"Я хочу відкрито заявити: так, я порушив прокурорську етику, але саме в їх розумінні цього терміна. Це злодійство, це корупція і це кругова порука. Так, цю кругову поруку, цю "етику" я порушив і завжди буду порушувати. З першого дня призначення на посаду я займався саме порушенням цієї "етики", - сказав Сакварелідзе.

При цьому він зазначив, що утискання його команди є зачисткою.

"Це зачистка тих, хто кожен день готовий боротися з корупційною системою", - додав він.

"Хочу заявити - це тільки початок особисто моєї громадської діяльності та боротьби за справедливість разом з братами-українцями. Ні для кого не секрет, що і до і після мого звільнення триватимуть спроби розправи і нападу щодо окремих представників моєї команди", - сказав Сакварелідзе.

Нагадаємо, сьогодні, 29 березня, заступник генерального прокурора, прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе був звільнений з органів прокуратури.