ua en ru

У Саакашвілі заявили, що СБУ проводить слідчі дії за місцем проживання політика

У Саакашвілі заявили, що СБУ проводить слідчі дії за місцем проживання політика Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Сакварелідзе заявив про проведення обшуку у Саакашвілі

У екс-губернатора Одеської області та екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі заявили, що Служба безпеки України (СБУ) проводить слідчі дії за місцем проживання політика. Про це заявив екс-заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе у Facebook.

"У Михайла Саакашвілі будинку ламають двері! Вулиця Костьольна 7, квартира 32 Збираємося!", - заявив Сакварелідзе.

Крім того, інший член політсили "Рух нових сил" Іван Слободяник опублікував відео, на якому видно людей з нашивками СБУ.

У Михаила Саакашвили дома ломают дверь! Улица Костьолна 7, кв 32 Собераемся!

Опубліковано David Sakvarelidze 4 грудня 2017 р.

Так, на відео п'ять чоловік у військовій формі з нашивками СБУ перекрили сходовий проліт. На запитання прихильників Саакашвілі вони заявили, що відбуваються слідчі дії. Крім того, повідомляється, що на цю ж адресу приїхали поліція і ДСНС.

Тривога

Опубліковано Ivan Slobodianyk 4 грудня 2017 р.

Зазначимо, Саакашвілі має намір звернутися в правоохоронні органи з заявою про притягнення до кримінальної відповідальності керівництва Генеральної прокуратури та Служби безпеки України "за зловживання службовим становищем".

Відповідну заяву в Національне антикорупційне бюро політик планував подати сьогодні, в 12:00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву члена політради партії "Рух нових сил" Ольги Галабали, що СБУ затримала керівника Київського обласного відділення партії Севериона Дангадзе.