ua en ru

Саакашвілі заявив, що "повертається до першого плану" і поїде на "Краковець"

Саакашвілі заявив, що "повертається до першого плану" і поїде на "Краковець" Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Саакашвілі назвав "ганьбою" блокування поїзда "Інтерсіті" в польському перемы

Екс-глава Одеської облдержадміністрації, колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі вирішив "повернутися до першого плану" і їде на пункт пропуску "Краковець". Про це він заявив на брифінгу, передає РБК-Україна.

"Вони вирішили вирішити свої проблеми за рахунок польської сторони і пасажирів, які їдуть додому. Це реально ганьба. Щоб так не було, ми повертаємося до першого плану. Ми пропонуємо разом їхати на автобусі ще раз до "Краковця", - сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше сьогодні екс-президент Грузії заявив, що збирається перетнути український кордон на поїзді, а не через пропускний пункт "Краковець", як він говорив напередодні.

"Ми порадилися. Ви знаєте, у нас був план рухатися на "Краковець". Там зараз зібралося багато людей підтримати мене. Але там є і ті "тушки", і озброєні "тітушки". І плани, які були оголошені пособниками Адміністрації президента. Щоб уникнути провокацій, ми порадилися і вирішили, що ми можемо поїхати зараз на "Інтерсіті", - заявив тоді Саакашвілі.

Незабаром співробітниця поїзда "Перемишль - Київ" повідомила, що поїзд, на якому Саакашвілі збирався перетнути український кордон, не поїде, поки політик буде там знаходитися.