ua en ru

Саакашвілі заявив, що суд зобов'язав розслідувати порушення недоторканності його приватного життя

Саакашвілі заявив, що суд зобов'язав розслідувати порушення недоторканності його приватного життя Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Саакашвілі заявив, що Ар’єв опублікував у Facebook його адресу проживання та номер телефону

Екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив, що Печерський районний суд Києва зобов'язав прокуратуру міста Києва розслідувати порушення недоторканності його приватного життя. Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні Печерський районний суд зобов’язав прокуратуру міста Києва розпочати розслідування кримінального провадження щодо народного депутата від БПП Володимира Ар’єва через порушення ним недоторканості приватного життя Михайла Саакашвілі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, влітку Ар’єв опублікував у Facebook анкету з особистими даними Саакашвілі, зокрема адресу проживання та номер телефону.

У відповідь на такі дії нардепа, відповідно до повідомлення, адвокат Саакашвілі подав до прокуратури заяву про відкриття кримінального провадження проти Ар’єва. Разом з тим, прокуратура відмовилася відкривати справу.

"Сьогодні відмова була оскаржена у суді, де було винесено рішення "Зобов’язати уповноважених осіб прокуратури міста Києва внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань… про вчинення кримінального правопорушення та розпочати досудове розслідування". Ухвала суду оскарженню не підлягає", - йдеться у повідомленні.

Адвокати Михайла Саакашвілі домоглися відкриття кримінального провадження проти депутата БПП Володимира Ар’єва. Сьогодн...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 17 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив кримінальну справу за позовом колишнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі до Міністерства внутрішніх справ України.