ua en ru

Саакашвілі заявив, що в Києві невідомі схопили екс-начальника його охорони

Саакашвілі заявив, що в Києві невідомі схопили екс-начальника його охорони Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Поліція й СБУ не підтверджують інформацію про затримання екс-охоронця, зазначив Саакашвілі

У Києві невідомі схопили колишнього начальника охорони екс-президента Грузії, екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі. Про це повідомив сам Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

"На вулиці 8 озброєних людей схопили колишнього начальника моєї особистої охорони в Грузії Георгія Рубашвілі. Він живе в Києві, у нього немає зброї. Раніше він допомагав мені по господарству, а зараз залишився у своїх справах", - написав Саакашвілі.

За його словами, Рубашвілі схопили дві години тому. У поліції заявили, що екс-охоронець Саакашвілі не знаходиться в них. У Службі безпеки України "нічого не говорять", зазначив екс-президент Грузії.

На вулиці 8 озброєних людей схопили колишнього начальника моєї особистої охорони в Грузії Георгія Рубашвілі, коли він ви...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 21 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 17 жовтня біля будівлі Верховної Ради в центрі Києва розпочалася акція протесту. Учасники мітингу вимагають зняття депутатської недоторканності, створення Антикорупційного суду і зміни виборчого законодавства. Одним з ініціаторів акції є партія Саакашвілі "Рух нових сил".