ua en ru

Саакашвілі звільнив своїх заступників Боровика і Гайдар

Саакашвілі звільнив своїх заступників Боровика і Гайдар Фото: Саакашвілі звільнив своїх заступників через подвійне громадянства

Гайдар і Боровик залишаться позаштатними радниками голови ОДА

Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що згідно з новим законом про держслужбу, Марія Гайдар і Саша Боровик більше не можуть залишатися його заступниками. Відповідну заяву оприлюднено на сайті Ождесской ОДА.

"У зв'язку набрав чинності закон про держслужбу, Марія Гайдар і Саша Боровик більше не можуть залишатися моїми заступниками. За минулий рік вони на ділі довели свою відданість країні, зробили багато для добробуту громадян", - зазначив Саакашвілі.

При цьому він підтвердив, що і Гайдар, і Боровик залишаться його позаштатними радниками.


Голова Одеської ОДА вважає, що положення закону про державну службу, який набув чинності 1 травня 2016 року, про подвійне громадянство є недостатньо продуманим.

"Вважаю, що це положення нового закону недостатньо продумано, так як може позбавити українську держслужбу дуже багатьох кадрів, які в силу різних обставин мають подвійне громадянство", - зазначив Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше тимчасово виконуюча обов'язки заступника Одеської обласної державної адміністрації Марія Гайдар повідомила, що йде зі своєї посади.