ua en ru

Саакашвілі вважає, що Путіну вигідні сепаратистські настрої в Криму

Екс-Президент Грузії Михайло Саакашвілі вважає, що Президенту Росії Володимиру Путіну вигідні сепаратистські настрої в Криму.

Екс-Президент Грузії Михайло Саакашвілі вважає, що Президенту Росії Володимиру Путіну вигідні сепаратистські настрої в Криму. Про це Саакашвілі заявив на прес-конференції після зустрічі зі студентами Києво-Могилянської академії, передає кореспондент РБК-Україна.

"Путін діє по заготівлях. Досвід він нажив в Абхазії, Придністров'ї, Південній Осетії. Він думає, що втратив Україну. У нього рецепт один: хаос в Києві - чим довше, тим краще. І по-друге, сепаратизм в Криму", - заявив екс-лідер Грузії.

Щоб цьому перешкодити, Саакашвілі рекомендував новій владі України швидко провести реформи.

"На це відповідь - швидко розпочати реформи і сказати кримчанам: ви хочете жити у реформованій нормальної Україні або в путінській корумпованої кримінальної Росії? Я думаю, що відповідь буде чітким. Але час працює проти вас. Тому, що Путін діє швидко, тому ви повинні домовитися один з одним швидко", - зазначив Саакашвілі.

Нагадаємо, сьогодні біля Верховної Ради Криму одночасно проходили два мітинги: один за приєднання Криму до Росії, другий - проти сепаратизму.