ua en ru

Саакашвілі продовжили право перебувати в Україні

Саакашвілі продовжили право перебувати в Україні Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

За словами Саакашвілі, стеження за ним і його соратниками в останні дні посилилося

Екс-президенту Грузії та колишньому губернатору Одеської області Михайлу Саакашвілі продовжили право перебувати в Україні ще на три місяці. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Дуже ввічливі співробітниці Міграційної служби видали мені довідку про продовження терміну законного перебування в Україні ще на три місяці", - написав екс-президент Грузії.

За словами Саакашвілі, стеження за ним і його соратниками в останні дні посилилося.

"Одночасно залишається загроза - СБУ отримала ухвалу по обшуку моєї квартири та службових приміщень у справі про державний переворот", - зазначив він.

Дуже ввічливі співробітниці Міграційної служби видали мені довідку про продовження терміну законного перебування в Украї...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 30 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 29 листопада колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив, що президент України Петро Порошенко дав доручення Генеральній прокуратурі та Службі безпеки заарештувати його до третього грудня.

У разі його арешту Саакашвілі закликав пікетувати обласні державні адміністрації, будівлю Служби безпеки України і Генеральної прокуратури України.