ua en ru

Саакашвілі відмовився від пропозиції очолити БПП, - Лещенко

Саакашвілі відмовився від пропозиції очолити БПП, - Лещенко Фото: Михайло Саакашвілі

Також Лещенко повідомив, що першого заступника голови НАБУ Гізо Углаву намагалися позбавити українського громадянства

Михайло Саакашвілі, який сьогодні подав у відставку з поста губернатора Одеської області, відмовився від пропозиції президента України Петра Порошенка очолити "Блок Петра Порошенка". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Сергій Лещенко.

"Відставка Саакашвілі - це логічне завершення результату реформаторів першої хвилі...Подія - результат видавлювання всіх, хто відмовився бути частиною корупційного консенсусу. Можете любити Міхо або ненавидіти, але він залишив після себе Грузію, якою можна пишатися. Чому Саакашвілі не дали розвернутися в Україні? Тому що він відмовив на пропозицію Порошенку очолити БПП. А той не захотів, щоб лаври дісталися іншому. Жадібність - страшна річ", - написав Лещенко.

Крім того, нардеп повідомив про "атаки" на першого заступника голови Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Гізо Углаву. Зокрема, його намагалися позбавити українського громадянства.

"Останнім часом йде атака на першого заступника голови НАБУ Гізо Углаву, якого намагалися позбавити українського громадянства. Углава - надійний тил Ситника в умовах, коли корупціонери вже не приховують бажання знищити НАБУ. І зупинити їх зможе тільки суспільство", - додав Лещенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі йде у відставку з посади голови Одеської ОДА.