ua en ru

Саакашвілі звинувачує Коломойського в організації контрабанди в Одесі

Саакашвілі звинувачує Коломойського в організації контрабанди в Одесі Фото: Михайло Саакашвілі

Голова Одеської ОДА заявив про існування доказів винності

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі заявив, що у міліції є докази організації контрабанди в Одесі олігархом Ігор Коломойським. Про це він заявив в ефірі телеканалу 1+1.

"Я маю дуже багато доказів, і тому він (Ігор Коломойський, - прим. ред.) хвилюється. Він прекрасно знає, що мене не можна купити і мене не залякати", - сказав Саакшвілі.

"Я буду представляти всі докази. У нашої міліції, у чесної її частини, є серйозні докази про те, як відбуваються відмивання грошей, як не платяться податки, як відбувається рух через митницю", - також зазначив він.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявляв, що контрабанду в Одесі "кришують" СБУшники.

"І тільки потім ми поговорили з керівником служби. Мені здається СБУ слід було б почати боротьбу з всеразьедающей корупцією зі своїх власних рядів, враховуючи, наприклад, що в Одесі добре відомо, що контрабанду "кришують" саме багато представників цієї служби. З'явилися симптоми наростаючого впливу олігархів на службу, яка за визначенням має бути повністю вільним від такого впливу", - сказав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Саакашвілі зазначив, що для боротьби з корупцією потрібні нові люди та нові підходи.