ua en ru

Для Саакашвілі можуть попросити більш суворий запобіжний захід, ніж домашній арешт, - джерела

Для Саакашвілі можуть попросити більш суворий запобіжний захід, ніж домашній арешт, - джерела Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Клопотання про арешт Саакашвілі подадуть в суд 9 грудня

Для затриманого Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") можуть попросити більш суворий запобіжний захід, ніж домашній арешт, передає ТСН з посиланням на джерела в прокуратурі.

Повідомляється, що прокуратура подасть клопотання про запобіжний захід для Саакашвілі в суботу, 9 грудня. Джерела вважають, що у зв'язку із звільненням політика при спробі затримання у вівторок для нього запросять більш суворий запобіжний захід, ніж домашній арешт.

Відзначимо, коли саме і в якому суді відбудеться засідання, поки невідомо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після затримання Саакашвілі політику визначать міру запобіжного заходу протягом 72 годин.

Михайла Саакашвілі повторно затримали увечері 8 грудня в одній з київських квартир. У поліції зазначили, що політика затримали і доставили до управління Служби безпеки України на підставі оголошення в розшук. Зазначимо, Саакашвілі підозрюють у тому, що він отримував фінансування від оточення екс-президента України Віктора Януковича.