ua en ru

Саакашвілі їде не на "Краковець", а на "Шегині"

Саакашвілі їде не на "Краковець", а на "Шегині" Фото: Михаил Саакашвили (УНІАН)

Саакашвілі відмовився від повернення в Україну поїздом

Колишній голова Одеської обласної державної адміністрації, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі змінив плани і їде не на пункт пропуску "Краковець" на українсько-польському кордоні, а на "Шегині", передає РБК-Україна.

Перед цим Саакашвілі відмовився від повернення в Україну поїздом "Інтерсіті" з Перемишля. Він заявив вирішив "повернутися до першого плану" і їде на пункт пропуску "Краковець".

Нагадаємо, раніше сьогодні екс-президент Грузії заявив, що збирається перетнути український кордон на поїзді, а не через пропускний пункт "Краковець", як він говорив напередодні.

"Ми порадилися. Ви знаєте, у нас був план рухатися на "Краковець". Там зараз зібралося багато людей підтримати мене. Але там є і ті "тушки", і озброєні "тітушки". І плани, які були оголошені пособниками Адміністрації президента. Щоб уникнути провокацій, ми порадилися і вирішили, що ми можемо поїхати зараз на "Інтерсіті", - заявив тоді Саакашвілі.

Незабаром співробітниця поїзда "Перемишль - Київ" повідомила, що поїзд, на якому Саакашвілі збирався перетнути український кордон, не поїде, поки політик буде там знаходитися.