ua en ru

С.Міщенко: БЮТ ініціюватиме позачергові засідання ВР, щоб прийняти зміни до закону про вибори Президента України до другого туру.

БЮТ ініціюватиме позачергові засіданні Верховної Ради України після першого туру виборів, щоб прийняти відповідні зміни до закону про вибори Президента України до другого туру, тобто до 3 лютого 2010 р. Про це в кулуарах ВР України заявив нардеп від БЮТ, голова комітету з правової політики Сергій Міщенко, передає кореспондент РБК-Україна. "Очевидно, що до першого туру виборів у нас немає шансів прийняти відповідні зміни до закону про вибори Президента... Треба враховувати, що основні фальсифікації будуть запущені у другому турі, тому вкрай необхідно прийняти відповідні зміни до 3 лютого", - сказав він.

Депутат пояснив, що в разі якщо не вдасться прийняти ці зміни наступного пленарного тижня, після першого туру президентських виборів, то БЮТ ініціюватиме позачергові засідання через тиждень. "Ми забезпечимо прийняття відповідних змін до другого туру", - сказав він.