ua en ru

З вулиць Києва за минулу добу вивезено 518 т снігу

З вулиць Києва за минулу добу вивезено 518 т снігу. Усього ж з початку зимового періоду зі столиці вивезено 158 тис. т снігу. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на "Київавтодор".

Крім того, за минулу добу на боротьбу з ожеледицею на дорогах столичні автодорівці використали 2,3 тис. т посипальних матеріалів. Зокрема - 1,1 тис. т солі та 1,2 тис. т піщаної суміші.

За інформацією Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, 23 січня загалом у прибиранні територій столиці від снігу та ожеледиці було задіяно 507 одиниць техніки та 6 тисяч 805 працівників комунальних служб міста. Зокрема, 342 одиниці техніки та 513 співробітників КП ШЕУ, 52 одиниці техніки та 727 працівників КП УЗН і 113 одиниць спеціалізованої техніки та 5 тисяч 565 комунальників.

"Інспектори благоустрою ведуть посилений контроль за своєчасним очищенням від ожеледиці міжквартальних проїздів, прибудинкових територій, пішохідних доріжок та територій навколо зупинок громадського транспорту", - йдеться в повідомленні КМДА.

За неналежне прибирання балансових територій, інспектори благоустрою за звітний день (23 січня) вручили 232 приписи та склали 87 протоколів про адміністративні правопорушення. Усього з початку снігопадів, за неналежне прибирання від снігу та накриження балансових територій порушникам вручено 8 тис. 678 приписів та складено 1 тис. 896 адмінпротоколів.

Читайте також: Комунальні служби Києва мобілізовані для усунення наслідків негоди, - КМДА