ua en ru

S&P знизило довгостроковий рейтинг "Укрзалізниці" до " В - з "негативним" прогнозом

Служба кредитних рейтингів Standard & Poor's знизила довгостроковий кредитний рейтинг української мережі залізниць "Укрзалізниця" з B до В-, прогноз переглянутий на "негативний". Про це повідомляє прес-служба S&P.

Служба кредитних рейтингів Standard & Poor's знизила довгостроковий кредитний рейтинг української мережі залізниць "Укрзалізниця" з B до В-, прогноз переглянутий на "негативний". Про це повідомляє прес-служба S&P.

Крім того, S&P знизило рейтинг нот участі в позиці з обмеженим правом регресу, випущених спецюрлицом Shortline PLC, з В до В-.

"Негативна рейтингова дія послідувала за зниженням довгострокового суверенного кредитного рейтингу України та нашої оцінки ризику переказу і конвертації валюти для українських несуверенних позичальників з В до В - 1 листопада 2013 року", - йдеться в повідомленні агентства.

Зазначимо, що в рейтингу "50 провідних компаній України" газети "Комерсант-Україна" ДП "Укрзалізниця" посіла перше місце серед державних компаній, а в загальному списку компаній компанія опинилася в трійці кращих.

Нагадаємо, що S&P підвищила рейтинг "Укрзалізниці" до В з прогнозом "негативний" у травні 2013 р.