ua en ru

З моменту відновлення АТО на Донбасі українські силовики відбили у терористів 4 населених пункти, - ІО

З моменту відновлення антитерористичної операції (АТО) в Донецькій і Луганській областях українські силовики відбили у терористів 4 населених пункти.

З моменту відновлення антитерористичної операції (АТО) в Донецькій і Луганській областях українські силовики відбили у терористів 4 населених пункти. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"За оперативними даними групи "Інформаційне Опір", з моменту відновлення активної фази АТО українські силовики відбили у терористів і встановили контроль над населеними пунктами: Закотное, Райгородок, Резниковка, Рай-Олександрівка", - написав Тимчук.

За його словами, в даний час береться під контроль Миколаївка.

"Із звільненням цих населених пунктів перервані основні маршрути матеріально-технічного забезпечення терористичних груп", - додав представник групи "ІС".

Нагадаємо, з 1 липня Порошенко відновив антитерористичну операцію на Донбасі. Термін перемир'я між силами АТО і бойовиками в Донецькій і Луганській областях закінчився 30 червня в 22:00. Раніше, 20 червня Порошенко оголосив про припинення вогню силами АТО в односторонньому порядку, щоб дати можливість бойовикам роззброїтися.